mandag den 5. oktober 2015

Klanen på tur - i nærområdet

Så har Klan 2.0 været på kulturtur til en af de lokale foreninger i Rødovre - Rødovre Skøjtehal skulle besøges, da de lokale tyre havde inviteret Odense's ishockey hold til kamp på Rødovres hjemmebane.

Det burde være en formsag at banke Odense tilbage hvor de kom fra  - endda med et fint nederlag i posen MEN sådan skulle de desværre ikke gå.

For hold da op hvor de lokale helte spillede dårligt i første periode - det var desværre ren Bambi på is...

Der skulle ikke gå mere end 40 sekunder førend den første puk var plantet i Rødovres mål... og det blev kun værre.

Rødovre fandt aldrig formen i første periode, hvilket betød at stillingen ved første pause var 6-0 til gæsterne! At der blev pyntet på resultatet til sidst i kampen, ændrer ikke ved at det ikke var Rødovres dag - Odense var bare bedst på dagen.

Klan 2.0 blev efter kampen enige om at det ikke bliver en aktivitet som bliver gentaget lige med det samme, I hvert fald ikke hvis hjemmeholdet ikke spiller bedre - vi håber at det ændrer sig :-)