mandag den 23. november 2009

Vores første indlæg

Derfor - skal vi blære os !

Måske, hvis vi husker det og ikke har for travlt med at drikke the lørdag aften, vil vi fortælle hvad vi render og laver, uploade en video i ny og næ, offentliggøre klan 2.0's liv så alle kan følge med i vores vanvittige mandage, påske - og julefrokoster, for ikke at glemme weekendture!
Nyheden for i dag, ligger i at .. Jonas har fået frikadeller til aftensmad - med kæphup ! Martin har ligeså fået frikadeller men, med en færdiglavet brunsovs (Lortemesteren - Fra føtex, pris kr. 16,95 ). Sørens menu stod på plejehjems mad, oksekød der kan tygges med tænderne .. Maiken var forbi café stuppevangen og indtage en luxus clubkradser - brød med karrydressing (og det er sjovt fordi det er sandt - fedt ikk'?).


Ovennævnte er også de fremmødte til aftenens ofring af Maiken's medbragte luxus café the ..
En pjækkerøv "tilsyneladende" ramt af influenza .. Eller pjæk ? Og en Robinson-freak der absolut skal se finale-afsnittet selvom den tidligere omtalte "ven" allerede er ude .. SKOD !

Indtil næste gang vi er online (som nok aldrig sker ..) kan i hygge jer lidt med ingenting .. Eller denne video, et gammelt tilbage blik, fra dengang spejdere var vikinger og ikk' nogle ramt af influenza eller Robinson-syge :